Felhívjuk kedves vendégeink figyelmét, hogy szállás foglalási szándékukat legalább az érkezést megelőzően 48 órával szükséges jelezni! A vendégházban minimum 2 éjszaka foglalható!

Foglalás feltételei

Szállás foglalás leadható telefonon, email-ban, valamint az alábbi online adatlapon keresztül is lehetséges. (A részben foglalt napokat nem lehet kijelölni az online adatlapon, ezért kérem ha ezekre az időpontokra szeretne foglalni, szíveskedjen elérhetőségeimen keresni!)

Érkezés napján az apartmant 14:00 órától lehet elfoglalni, elutazás napján 10:00 óráig kérjük átadni.

Kérjük kedves leendő vendégeinket, hogy az online foglalási rendszerben kért minden adatot pontosan és értelemszerűen szíveskedjenek kitölteni, különös tekintettel az elérhetőségek, telefonszám és e-mail cím helyes megadására! A foglalásban megadott adatok helyessége a vendég felelőssége.

A foglalás e-mailben történt megerősítést követően kerül véglegesítésre.

Fizetési feltételek

Előleget nem szükséges fizetni. A szolgáltatások ellenértéke fizethető a helyszínen készpénzzel forintban, Szép kártya telefonos elfogadásával, valamint érkezés előtt előre átutalással is kiegyenlíthető.
A Szolgáltató a Szerződő fél részére nyújtott szolgáltatásainak ellenértékére legkésőbb az igénybevételt követően, az apartman elfoglalásával egy időben tart igényt.

Lemondási feltételek

A Kemencés Vendégház kizárólag írásbeli lemondást fogad el, legkésőbb a tervezett érkezést megelőző 10 nappal. Lemondás esetén az esetlegesen előre fizetett díjakat teljes egészében visszafizetjük.

A foglalás benyújtásával a szállásfoglalást leadó vendég elismeri, hogy az Általános Szerződési Feltételeket megismerte, és azokat elfogadja! Valamint az Adatvédelmi Tájékoztatót elolvasta!

Naptár betöltése...
Powered by Booking Calendar
- Elérhető
19
- Foglalt
19
- Részben foglalt
captcha