Nyitva tartás május 1- szeptember 30.

Foglalás feltételei

Felhívjuk kedves vendégeink figyelmét, hogy szállás foglalási szándékukat legalább az érkezést megelőzően 48 órával szükséges jelezni!

A vendégházban május, június, szeptember hónapokban minimum 2 éjszaka foglalható! Főszezonban, azaz július és augusztus hónapokban minimum 3 éjszaka foglalható!

Szállás foglalás leadható telefonon, email-ban, valamint az alábbi online adatlapon keresztül is lehetséges.

Érkezés napján az apartmant 14:00 órától lehet elfoglalni, elutazás napján 10:00 óráig kérjük átadni.

Kérjük kedves leendő vendégeinket, hogy az online foglalási rendszerben kért minden adatot pontosan és értelemszerűen szíveskedjenek kitölteni, különös tekintettel az elérhetőségek, telefonszám és e-mail cím helyes megadására! A foglalásban megadott adatok helyessége a vendég felelőssége.

A foglalás e-mailben, illetve telefonon történt megerősítést követően kerül véglegesítésre.

Fizetési feltételek

Előleget nem szükséges fizetni. A szolgáltatások ellenértéke fizethető a helyszínen készpénzzel forintban, valamint érkezés előtt előre átutalással. Továbbá érkezéskor OTP, MKB és K&H SzépKártya telefonos elfogadással is kiegyenlíthető.
A Szolgáltató a Szerződő fél részére nyújtott szolgáltatásainak ellenértékére legkésőbb az igénybevételt követően, az apartman elfoglalásával egy időben tart igényt.

Lemondási feltételek

A Kemencés Vendégház kizárólag írásbeli lemondást fogad el, legkésőbb a tervezett érkezést megelőző 10 nappal. Lemondás esetén az esetlegesen előre fizetett díjakat teljes egészében visszafizetjük.

A foglalás benyújtásával a szállásfoglalást leadó vendég elismeri, hogy az Általános Szerződési Feltételeket megismerte, és azokat elfogadja! Valamint az Adatvédelmi Tájékoztatót elolvasta!

Naptár betöltése
Powered by Booking Calendar
- Elérhető
17
- Foglalt
17
- Részben foglalt vagy zárva
captcha