Apartmanok Borgátán

Apartman 1.

Az 1-es számú lakrész 55 nm hasznos alapterülettel rendelkezik. Földszintjén található egy önellátásra alkalmas felszerelt konyha étkező résszel, egy kicsi zuhanyzós fürdőszoba wc-vel, és egy nappali. Az emeleti részen két hálószoba és egy szintén wc-s fürdőszoba került kialakításra.

Az egyik hálószobában két heverő (90×200 cm), a másik hálószobában franciaágy (140×200 cm) került elhelyezésre. Így a hálószobákban 2×2 személyt tudunk elhelyezni. A hálószobák klimatizáltak, igény szerint hűthetőek / fűthetőek.

Apartman 2.

A 2-es számú lakrész 55 nm hasznos alapterülettel rendelkezik. Földszintjén található egy önellátásra alkalmas felszerelt konyha étkező résszel, egy kicsi zuhanyzós fürdőszoba wc-vel, és egy nappali. Az emeleti részen két hálószoba és egy szintén wc-s fürdőszoba került kialakításra.

Az egyik hálószobában két heverő (90×190 cm), a másik hálószobában franciaágy (140×200 cm) került elhelyezésre. Így a hálószobákban 2×2 személyt tudunk elhelyezni. A hálószobák klimatizáltak, igény szerint hűthetőek / fűthetőek.