Vendégházunk, a Kemenesalján, a Kis-Somlyó hegy lábánál, egy kis eldugott üdülőfaluban, Borgátafürdőn, Sárvártól 15 km-re, Celldömölktől 12 km-re található. A Borgátai Termálfürdő nyitva tartásához igazodva, időszakosan üzemelünk. Május elejétől szeptember végéig várjuk kedves vendégeinket.

A vendégház egy hagyományos ikerház jellegű épület, két lakrésszel rendelkezik, melyben 2×4 személyt tudunk kényelmesen elszállásolni. Az apartmanok egyben és külön-külön is foglalhatóak, az ingatlant egyszerre csak egy társaságnak adjuk ki, nem kell másokhoz alkalmazkodni. A tulajdonos sem lakik a helyszínen, így zavartalan lehet a pihenés.

Bár Borgáta település első írásos emlékei a XII. századból valók, mégis, csak az 1970-es években épült termálfürdőjéről vált híressé. Az elmúlt évek alatt a fürdő köré szépen rendezett üdülőfalu épült, teli nyaralóházakkal. Ez a kis üdülő telep távol esik a város zajától, csak madárcsicsergéstől hangos. Borgáta valóban a nyugalom szigete! Igazi Retro élmény! Minimális az autóforgalom, és tiszta a levegő. Itt akár köntösben vagy fürdőruhában is lesétálhatunk a strandra, nem néznek ránk furcsán, mert itt ez a megszokott. A termálfürdő 3 hektáros ősfás területével, 5 medencével, 28-36 fokos vízhőmérsékletű ásványi anyagokban gazdag termál, és strandmedencével. várja a pihenni, szórakozni, valamint gyógyulni vágyókat.

Ha szállást keres a közelben, szeretettel ajánlom 2 lakrészes vendégházunkat, a termálfürdőtől mindössze 450 méter távolságra, mely remek választás lehet egy hosszú hétvégére vagy akár hosszabb tartózkodásra. Pároknak, családok részére vagy akár baráti társaságoknak is megfelelhet. Az ingatlan elrendezéséből adódóan akár két generáció vagy két baráti család is nyaralhat együtt, azonban mégis picit külön.

Wifi nincs, viszont van csend és nyugalom.. aprócska kert kerti kiülővel, ingyenes kemencézési, bográcsozási, tárcsán sütési lehetőséggel. Kis kerti wellness, Finn szaunával és dézsafürdővel, melyet vendégeink egyszeri térítés ellenében, korlátlanul használhatnak itt tartózkodásuk alatt.

Pihenésre, csendre, nyugalomra vágyóknak ideális választás a Kemencés Vendégház Borgátán!