Vendégház / 2 külön bejáratú apartman egy épületben, Borgátán

Vendégházunk, a Kemenesalján, a Kis-Somlyó hegy lábánál, Borgátafürdőn, Sárvártól 15 km-re található. A Borgátai Termálfürdő nyitva tartásához igazodva, időszakosan üzemelünk. Május elejétől október közepéig várjuk kedves vendégeinket.

Az apartmanok külön-külön, illetve egyben is bérelhetők. Így akár két generáció vagy két család is nyaralhat együtt, azonban mégis picit külön. A két lakrészben 2×4 személyt tudunk kényelmesen elszállásolni.

A vendégháztól a termálfürdő 450 méterre található, gyalogosan 6 perces sétával elérhető.

Apartmanok

A szálláshely hagyományos ikerház jellegű épület, mely két külön bejáratú, egyenként 55 nm-es lakrészből áll. Mindkét apartman azonos beosztású. A földszinten található egy önellátásra alkalmas jól felszerelt konyha étkező résszel, egy zuhanyzós fürdőszoba wc-vel, és egy nappali. Az emeleti részen két hálószoba és egy fürdőszoba került kialakításra.

Az 1-es apartman egyik hálószobájában két heverő, a másik hálószobában franciaágy került elhelyezésre. Így a hálószobákban 2×2 személyt tudunk elhelyezni. A hálószobák klimatizáltak, igény szerint hűthetőek / fűthetőek.

A 2-es apartman egyik hálószobájában két heverő, a másik hálószobában franciaágy került elhelyezésre. Így a hálószobákban 2×2 személyt tudunk elhelyezni. A hálószobák klimatizáltak, igény szerint hűthetőek / fűthetőek.

Felszereltség / Információ

 • Konyha: gázfőzőlap, mikrohullámú sütő, hűtőszekrény, kenyérpirító, kávéfőző, tálak, evőeszközök, edények, poharak, konyharuha, papírtörlő, mosogatószer, szivacs.
 • Fürdőszoba: kéztörlő, wc papír, hajszárító.
 • Hálószobák: szekrény, ágynemű, ágyneműhuzat.
 • Nappali: síkképernyős TV, Mindig TV 14 csatornával. A készülékek USB porttal rendelkeznek.
 • Parkolás: ingyenes, a ház előtt az utcán lehetséges.
 • Internet: Internetkapcsolat nem áll rendelkezésre.
 • Háziállatok: házi kedvencek nem szállásolhatók el.
 • Akadálymentesség: az apartman NEM akadálymentesített.
 • Szabadidős lehetőségek: tollaslabda, társasjátékok,
 • Dohányzás: dohányzás a kijelölt helyen megengedett, terasz, kerti kiülő. Az apartman helyiségei nemdohányzók.

Udvar

A vendégházhoz tartozik egy kisebb udvar, egy 20 nm-es fedett kiülő résszel, kerti bútorokkal, kemencézési, bográcsozási, tárcsán sütési lehetőséggel. Az ehhez szükséges eszközöket, valamint fát, gázpalackot ingyenesen biztosítjuk. A kertet a két apartman lakói közösen használják.

Bejelentkezés

A szálláshelyet érkezés napján 14.00-19.00 óra között lehet elfoglalni. Korábbi érkezés előzetes egyeztetés alapján lehetséges, kérem ha ilyen igénye van, szíveskedjék előre jelezni, mert a szálláshelyen nem működik állandó recepciós szolgálat. Korábbi érkezés esetén a csomagok tárolása az apartmanban lehetséges. Viszont az apartmant csak a takarítás után tudjuk az Önök részére átadni. Apartmanházunk a lefoglalt szálláshelyet az érkezés napján legkésőbb 20 óráig tartja fenn, ezután jogosult annak értékesítésére.

A szálláshely elfoglalásakor bejelentőlapot/vendégkönyvet kérünk kitölteni, ez jogszabályi kötelezettségünk miatt szükséges, amely a következő adatokat tartalmazza:

 • Személyes adatok (felnőtt vendégeknél név, lakcím, szül. hely és idő, útlevél vagy szem. ig. szám; gyermekeknél név, szül. hely és idő),
 • Érkezés és elutazás napja
 • Aláírás

Elutazás

Távozás napján, kérjük, a szobát 10.00 óráig szíveskedjenek elhagyni. A kulcsok és az apartmanok átadás-átvételének időpontja az elutazás napján 10 óra. Ettől eltérő távozási időpontigény esetén kérjük, előző este 20.00 óráig jelezni szíveskedjenek! Átadás-átvétel nélkül az apartmant kérjük, ne hagyja el! A kijelentkezéskor az apartman kulcsát kérjük leadni a személyzet részére.