Vendégház / 2 külön bejáratú apartman egy épületben, Borgátán

Vendégházunk, a Kemenesalján, a Kis-Somlyó hegy lábánál, Borgátafürdőn, Sárvártól 15 km-re található. A Borgátai Termálfürdő nyitva tartásához igazodva, időszakosan üzemelünk. Május elejétől október közepéig várjuk kedves vendégeinket.

Az apartmanok külön-külön, illetve egyben is bérelhetők. Így akár két generáció vagy két család is nyaralhat együtt, azonban mégis picit külön.

A vendégháztól a termálfürdő 450 méterre található, gyalogosan 6 perces sétával elérhető.

Apartmanok

A szálláshely hagyományos ikerház jellegű épület, mely két külön bejáratú, egyenként 55 nm-es lakrészből áll. Mindkét apartman azonos beosztású. A földszinten található egy önellátásra alkalmas jól felszerelt konyha étkező résszel, egy zuhanyzós fürdőszoba wc-vel, és egy nappali. Az emeleti részen két hálószoba és egy fürdőszoba került kialakításra.

Az 1-es apartman egyik hálószobájában két heverő, a másik hálószobában franciaágy került elhelyezésre. Így a hálószobákban 2×2 személyt tudunk elhelyezni. A nappaliban van lehetőség pótágyazásra, szükség esetén egy kihúzható kanapéágy biztosítja a fekhelyeket további 2 személy részére.

Az 2-es apartman egyik hálószobájában két heverő, a másik hálószobában franciaágy került elhelyezésre. Így a hálószobákban 2×2 személyt tudunk elhelyezni. A nappaliban van lehetőség pótágyazásra, szükség esetén egy kihúzható kanapéágy biztosítja a fekhelyeket 2 gyermek vagy 1 felnőtt személy részére.

Felszereltség / Információ

 • Konyha: gázfőzőlap, mikrohullámú sütő, hűtőszekrény, kenyérpirító, kávéfőző, tálak, evőeszközök, edények, poharak, konyharuha, papírtörlő, mosogatószer, szivacs.
 • Fürdőszoba: kéztörlő, wc papír, hajszárító.
 • Hálószobák: szekrény, ágynemű, ágyneműhuzat.
 • Nappali: síkképernyős TV, Mindig TV 14 csatornával. A készülékek USB porttal rendelkeznek.
 • Parkolás: ingyenes, a ház előtt az utcán és az udvarban is lehetséges.
 • Internet: Internetkapcsolat nem áll rendelkezésre.
 • Háziállatok: házi kedvencek nem szállásolhatók el.
 • Akadálymentesség: az apartman NEM akadálymentesített.
 • Szabadidős lehetőségek: tollaslabda, társasjátékok,
 • Dohányzás: dohányzás a kijelölt helyen megengedett, terasz, kerti kiülő. Az apartman helyiségei nemdohányzók.

Udvar

A vendégházhoz tartozik egy kisebb udvar, egy 20 nm-es fedett kiülő résszel, kerti bútorokkal, kemencézési, bográcsozási, grillezési lehetőséggel. Az ehhez szükséges eszközöket, valamint fát, gázpalackot ingyenesen biztosítjuk.

Egyéb szolgáltatások

Kávé, méz, cukor, alap fűszerek bekészítésre kerülnek minden kedves vendégünk részére.

Bejelentkezés

A szálláshelyet érkezés napján 14.00-19.00 óra között lehet elfoglalni. Korábbi érkezés előzetes egyeztetés alapján lehetséges, kérem ha ilyen igénye van, szíveskedjék előre jelezni, mert a szálláshelyen nem működik állandó recepciós szolgálat. Korábbi érkezés esetén a csomagok tárolása az apartmanban lehetséges. Viszont az apartmant csak a takarítás után tudjuk az Önök részére átadni. Apartmanházunk a lefoglalt szálláshelyet az érkezés napján legkésőbb 20 óráig tartja fenn, ezután jogosult annak értékesítésére.

A szálláshely elfoglalásakor bejelentőlapot/vendégkönyvet kérünk kitölteni, ez jogszabályi kötelezettségünk miatt szükséges, amely a következő adatokat tartalmazza:

 • Személyes adatok (felnőtt vendégeknél név, lakcím, szül. hely és idő, útlevél vagy szem. ig. szám; gyermekeknél név, szül. hely és idő),
 • Érkezés és elutazás napja
 • Aláírás

Elutazás

Távozás napján, kérjük, a szobát 10.00 óráig szíveskedjenek elhagyni. A kulcsok és az apartmanok átadás-átvételének időpontja az elutazás napján 10 óra. Ettől eltérő távozási időpontigény esetén kérjük, előző este 20.00 óráig jelezni szíveskedjenek! Átadás-átvétel nélkül az apartmant kérjük, ne hagyja el! A kijelentkezéskor az apartman kulcsát kérjük leadni a személyzet részére.